Cu ce vă putem ajuta?

Vă putem oferi torturi personalizate, precum și alte produse de la biscuiți până la prăjituri de casă și candy bar-uri pentru cele mai importante evenimente.

Ce ingrediente folosim?

Noi lucrăm toate prăjiturile și torturile cu multă grijă, artizanal, fără să folosim premixuri și creme instant, iar timpii de producție sunt mari așa că rezervăm un eveniment pe zi.
Sortimentele noastre cu cremă au la bază frișcă naturală, brânzeturi speciale, unt, și foarte des compoziții fierte pe bază de ouă. De aceea trebuie păstrate la frigider şi consumate în câteva zile, ca orice produs realizat acasă.

Producem zilnic atât cât credem că putem vinde ȋntr-o zi. Seara ne bucurăm dacă vitrinele sunt goale, iar a doua zi o luăm de la capăt.

Când să comandați?

Pentru ca mulțumirea dumneavoastră să fie deplină vă sugeram să ne dați comenzile din timp. Pentru comenzi și evenimente mari puteți să veniți și cu câteva luni înainte. Nu vă faceți probleme dacă nu cunoașteți exact toate detaliile, important este să vă rezervați un loc în agenda noastră, toate detaliile le vom stabili cu 7-10 zile înainte de eveniment.

Vrei să comanzi un tort?

Comenzile de torturi copii sau torturi aniversare se plasează cu 72 de ore înainte de ora pe care o doriți pentru ridicare. Puteți încerca să ne sunați pentru comenzi oricând, pentru că în funcție de perioada și tipul de produs pe care îl doriți este posibil să reușim să vă servim chiar de pe o zi pe alta.

Pentru torturile îmbrăcate în pastă de zahăr (i se mai spune în mod frecvent marțipan, deși nu conține migdale) cantitatatea minimă este de 1,5 kg. Decorurile din pastă de zahăr solicită timp, atât pentru modelarea manuală cât și pentru uscare. Dacă doriți un tort cu multe decoruri din pastă de zahăr e bine să comandați cu mai mult timp înainte, minim o săptămână.

Pentru ca oaspeții dumneavoastră să simtă si aprecieze la adevarata valoare gustul oferit, noi recomandăm să luați în calcul minim 120 gr tort/persoană, fără să avem în vedere decorul care de cele mai multe ori nu se mănâncă pentru că este făcut din zahar, zahar și doar zahar ?

Pentru torturile de nuntă, torturi botez sau evenimente mari ( de la 10 kg în sus) putem programa și o degustare.

Ce trebuie să cunoști când comanzi un tort?

Greutatea minimă pentru o comandă de tort este de 1.5 kg, dar ea depinde de cremele alese și de decorul tortului !

Se calculează aproximativ 120-150 grame/felie – în cazul torturilor simple fără un decor deosebit, și mai mult în cazul torturilor personalizate cu multe figurine, cu decor special.

Din experiența noastră , o porție normală de tort nepersonalizat trebuie să aibă 100-120 gr/invitat. Este o cantitate care oferă echilibru între o porție suficientă de desert și siguranța că invitații vor aprecia tortul la adevărata sa valoare.
Trebuie să aveți în vedere că torturile personalizate cântăresc mai mult (din cauza personalizării) și compozițiile diferă prin structura și densitatea lor, făcând să difere greutatea în funcție de ingredientele folosite.
Asadar, când calculăm greutatea pentru torturi de nunta, torturi botez, torturi copii vom ține cont de numărul de invitați și compoziția preferată. La cantitatea minim necesară vom stabili împreună decorul și apoi greutatea și prețul final.
ATENȚIE: pentru torturile personalizate – în funcție de decorul ales – greutatea acestora se poate chiar dubla!

Exista un preț unic, la kg, la care putem adăuga o suma/kg în funcție de complexitatea modelului (cele mai scumpe vor fi cele 3D si cele cu figurine)

Torturile pot fi dezbrăcate (să li se vadă straturile/compoziția) sau îmbrăcate în cremă (doar pentru anumite compoziții), îmbracate în pastă de zahăr, îmbracate în piscoturi.

Câteva dimensiuni orientative: pentru torturile îmbrăcate în pastă de zahăr dimensiunile sunt: 1,5 kg- diametru de 18 cm, 2 kg- diametru de 21 cm, 3 kg- diametru de 25 cm.

Dorești un candy bar pentru eveniment?

Când organizezi un eveniment este bine să poți delega cît mai multe sarcini ca să te poți bucura și tu de el :). Lasă dulciurile în grija noastră! Vom transporta, aranja, îți vom închiria cu titlu gratuit suporții și totul va fi gata înainte ca tu să ajungi. Singurul lucru pe care vi-l dăm în grijă este să ne aduceți vasele și suporții înapoi după eveniment în starea în care le-ați primit. Cerem acest lucru pentru a evita să luăm garanții.

Atunci când participi la un eveniment, fie că este nuntă, botez, aniversare sau chiar un eveniment business te aștepți să mănănci ceva dulce. Mulți dintre invitați nu reusesc să rămână până la momentul tortului, așa că ceva dulce până atunci este mai mult decât binevenit.

Produsele pe care noi le propunem pentru candy bar sunt în proporție de 90% ceea ce găsiți și la magazninul nostru din Coresi Shopping Resort doar că în varianta mini: mini brioșe, mini cake pops, mini felie de lapte, mini brownie etc…însă compoziția și umplutura este identică cu a celor mari.

Dacă doriți un anumit produs care nu e în lista noastră, sau aveți orice altă dorință specială abia așteptăm să o aflăm.

Candy barul este acel loc care impresionează și bucură încă de la intrarea în sală. Prăjiturile sunt aranjate și dichisite pe suporți asortați cu tema evenimentului. Îl putem personaliza în funcție de tema aleasă de tine astfel încât efectul să fie unul wow.

Atunci când ne vei contacta pentru a organiza un candy bar, vom discuta toate detaliile (de la numărul de piese pe care le va conține până la dimensiunea mesei de care avem nevoie pentru a arata frumos) și îți vom împărtași din experiența noastră (deja câteva sute de candy baruri realizate).

Cum transportăm produsele?

Transportăm prăjiturile în condiții de igienă și siguranță alimentară, cu mașini frigorifice autorizate sanitar-veterinar.

Ai alte intrebări?