Povestea Bdelicious

Bianca Mazâlu, owner & chef Bdelicious

Brandul Bdelicious din Brașov a fost creat în urma pasiunii noastre pentru dulciuri și prăjituri de bună calitate și s-a născut din curiozitatea de a descoperi detalii despre “cum se face”. Îmi place să mănânc cât mai bun și mai gustos, mai ales când vine vorba de “ceva dulce", dar îmi doream să le oferim copiilor noștri deserturi de calitate, fără premixuri, margarină, creme instant, amelioratori și fixatori, așa că am început să pregătesc în casă din ce în ce mai des.

Nu este povestea clasică, când încă din copilărie prăjituream alături de mama și bunica… Eu mi-am descoperit această pasiune târziu, aproape de 30 ani și a devenit un mod de viață pentru familia noastră.

Astfel cofetaria Bdelicious este producător artizanal de dulciuri naturale de top și suntem specializați în cupcakes, torturi de nuntă, torturi botez, torturi aniversare, candy bar și prăjituri monoporție.
Reinventăm prăjiturile clasice ale copilăriei readucându-le în tendințe și pot spune că suntem deschizători de drumuri pentru trendurile cofetariei internationale

Cofetaria Bdelicious în Brasov la Coresi Shopping Center

Vă așteptăm la cofetarie în Coresi Shopping Center, intrarea Bucuriei, din Brașov sau la cofetaria- laborator unde se intampla toata magia, pe Str. Albinelor nr.1, Stupini

Serviciile noastre

Vă putem oferi torturi personalizate, precum și alte produse de la biscuiți până la prăjituri de casă și candy baruri pentru cele mai importante evenimente.

Mai mult…

Pentru comenzi și evenimente mari puteți să veniți și cu câteva luni înainte. Nu vă faceți probleme dacă nu cunoașteți exact toate detaliile, important este să vă rezervați un loc în agenda noastră, toate detaliile le vom stabili cu 7-10 zile înainte de eveniment.

Mai mult…

Comenzile de torturi copii, torturi aniversare, se plasează cu 72 de ore înainte de ora pe care o doriți pentru ridicare. Puteți încerca să ne sunați pentru comenzi oricând, pentru ca în funcție de perioadă și tipul de produs pe care îl doriți este posibil să reușim să vă servim chiar de pe o zi pe alta.

Mai mult…

Lucram toate prăjiturile cu multă grijă, artizanal, fără să folosim premixuri și creme instant, timpii de producție sunt mari dar calitatea e cea care ne recomandă. Ideale pentru candy bar, atât la nunți cât și la botezuri.

Mai mult…

Atât cozonacii cât și pasca noastră specială sunt realizate exact ca în casă, artizanal, folosind doar ingrediente naturale.
Pentru sărbători precum Valentine’s Day sau 1 si 8 martie întotdeauna veți găsi prăjiturile noastre decorate specific (cu inimioare, plicuri cu mesaj, flori) care pot deveni un cadou deosebit.

Mai mult…

Lasă dulciurile în grija noastră! Produsele pe care noi le propunem pentru candy bar sunt în proporție de 90% ceea ce găsiți și la magazninul nostru din Coresi Shopping Resort doar că în varianta mini: mini brioșe, mini cake pops, mini felie de lapte, mini brownie etc…

Mai mult…

Comanzi chiar acum?